Dekktrening

Etter mye frem og tilbake de siste månedene er jeg nå kommet i gang med dekktrening. Dvs. å gå turer hvor jeg drar på dekk for økt treningseffekt:

dekk for trening

Jeg begynte allerede i januar, men så kom sprengkulda. I tillegg syns jeg ikke at jeg hadde tid akkurat da, så det ble sjelden turer. Og senere ble det holke så da bare droppet jeg det en liten periode.

For å lettere kunne forsvare tidsforbruket (overfor meg selv), og for å gi meg selv incentiv til å gå "dekkturer" ofte, bestemte jeg meg for å forsøke å kombinere treningen med markedsføring av eget enkeltpersonforetak (se hjelpmedskyen.no) .. :

dekk for trening

Løsningen ble derfor å bestille et firmalogoskilt som jeg monterte oppå ene dekket. Dette ble raskt lagt merke til og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger.

Dekktrening er en gøyal, enkel, billig og fleksibel treningsform som passer alle uansett alder og skavanker. Jeg kan derfor anbefale det til alle som vurderer det.

Man trenger kun gåstaver/skistaver, dekk, tau, kroker og solid belte for å komme i gang. Ønsker man mer eleganse kan man kjøpe dyrere utstyr, antagelig vil du ønske å enkelt kunne demontere dekkene for å frakte de i bil. Da kjøper du bare noen øyekroker, muttere, skiver og karabinkroker på Biltema til en rimelig penge.

For mer informasjon om dekktrening anbefaler jeg «Trekker seg spreke med gamle bildekk» som ga meg mye inspirasjon.

Og om du syns dekktrening ser rart ut: Vel, polfarere har trent med dekk "i alle år" og det finnes faktisk produkter som er lagd for å støtte denne treningsformen (se eksempel). Jeg tror uansett at folk flest er for opptatte med sine egne liv til at de nevneverdig gidder å bry seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *